Драг CyberMK учесник во натпреварот,

Ви благодариме за вашата регистрација за учество во Cyberstars, CyberMK натпреварот.

Во наредните денови ќе добиете дополнителни информации кои ќе ве водат низ процесот на натпреварувањето, заедно со инструкции за пристап до Cyber Range платформата на Silensec, каде што ќе се случуваат натпреварувачките предизвици.

Со среќа!
Тимот на Cyberstars, CyberMK